Afronding Gamebrics: verdere deliverables en artikel

Het Gamebrics-project is afgerond, dus de Gamebrics-website is nu bijgewerkt met verdere deliverables van het project. Dit gaat om D14 (belangrijkste bevindingen evaluatiestudie), D17 (projectevaluatie), D23 (duurzaam gebruik) en D24 (doelgroepen en gebruik resultaten). Deze zijn allen te bekijken en te downloaden via de Documenten-pagina van deze website.

Daarnaast is nu op de Documenten-pagina een introducerend artikel over Gamebrics beschikbaar, getiteld “Het aanleren van complexe vaardigheden via de integratie van analytische rubrics in serious games” (PDF). Dit artikel behandelt de opzet, uitwerking en eerste resultaten van het Gamebrics-project. Verdere artikelen zijn ingestuurd voor vakbladen en een wetenschappelijk tijdschrift. Links naar deze artikelen komen na publicatie beschikbaar via¬†https://research.ou.nl via het trefwoord ‘Gamebrics’.

Volg links naar de laatste interactieve deliverables 7/8 (demogame) en 21/22 (invoertool) vanaf medio november onder respectievelijk¬† ‘Demo’ en ‘Documenten’.